Ga naar de inhoud

Boerderijtuin Aagtekerke

    Dit mooie ruime perceel is net even buiten het dorp gelegen. Zowel aan de voor- als aan de achterkant is er uitzicht over de landerijen. Eerst heb ik een ontwerp gemaakt voor de achtertuin. Nadat dit gerealiseerd was en inmiddels de kinderen de trampoline ontgroeid waren, heb ik een passend plan gemaakt voor de zijtuin. Als laatste is het project voortuin op de tekentafel gegaan. Nu alles af is, lopen de ruimtes mooi in elkaar over terwijl ze toch ook ieder een eigen sfeer hebben. Het complete plaatje is inmiddels al enige tijd gerealiseerd.

    Behoeftes en beleving : de wens is om de tuin onderhoudsarmer maken.
    Door voortdurend veranderde omstandigheden, het klimaat heeft langdurige droogte heeft invloed op de planten.
    De voorjaarsbloei loopt wat terug. De oplossing daarvoor: bloembollenmengsel aanvullen.

    We hebben nog regelmatig contact, want een tuin is nooit helemaal af!