Ga naar de inhoud

Tuinontwerp

Tuinwensen….

Hoe wil je je tuin gaan gebruiken?

Wat wordt de functie van het terras…

Welke tuinstijl spreekt me aan…

Waar kun je al je wensen kwijt?

Ik maak met en voor jullie graag 

een tuinontwerp dat bij jullie past!

Vlinder met oranje

Een tuin die bij je past

Ontwerpen is vaak keuzes maken van wat wel en wat niet. Natuurlijk hangt het ontwerp van je tuin ook af van je persoonlijke smaak. De beste plaats voor het terras is voor iedereen verschillend. Heeft een lekker kopje koffie ’s morgens in de tuin je voorkeur of geniet je liever ’s avonds van de laatste zonnestralen? De een wil graag een vakantiesfeertje en de ander kiest voor praktisch en strak.

Wie wonen er in jouw tuin?

Iedere tuin heeft ook andere bewoners. Wonen er kinderen dan moet de tuin tegen een stootje kunnen. Niemand wil constant roepen: “Pas op en kijk uit!”. Wat is er als kind nou fijner dan heerlijk te kunnen ravotten in een tuin?

 

Een tuinontwerp is altijd maatwerk

Soms wordt het onderhoud van de tuin gewoon te veel en is een meer praktische indeling wenselijk. Welke materialen passen er mooi in mijn tuin? Ook speelt het uitzicht van de woning een belangrijke rol bij het maken van een tuinontwerp. Kortom, allemaal vragen en keuzes waar ik dagelijks een oplossing voor bedenk in de vorm van een tuinontwerp op maat.

Als het ontwerp eenmaal vastligt, zorgt de juiste plantenkeuze voor een tuin waarin je jezelf het prettigst voelt.

 

Mag ik jouw tuin ontwerpen?

Wil jij een tuin die het beste bij jou past? Ik adviseer daar graag bij. Eerst inventariseer ik jouw wensen, neem ik een kijkje in de huidige tuin én daarna ga ik aan de slag achter de tekentafel. Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Zo ontstaat uiteindelijk een unieke tuin die precies aan jouw wensen voldoet!