Ga naar de inhoud

Ontwerp tuin Westkapelle

    Voor de familie Flipse heb ik een tuinontwerp met beplantingsplan gemaakt. De familie wilde een tuin vol bloemen, maar ook met voldoende ruimte om lekker in de tuin te kunnen zitten.

    Recensie

    “Dit is de tweede zomer dat wij genieten van de tuin die grotendeels door Ellen is ontworpen. Hij wordt nog elke week mooier! Er is altijd iets nieuws te zien, er is altijd kleur en leven. Vanaf het begin heeft Ellen heel goed naar onze wensen en ideeën geluisterd, daarvoor nam ze alle tijd.  Het resultaat is een tuin waar wij ons goed in herkennen en bij ons past.  Het onderhoud kost weinig tijd, ook dankzij de goede tips en uitvoerig beplantingsplan wat we kregen. Ellen is altijd bereid om nazorg te bieden, of een tip ter aanvulling te geven. Het mag duidelijk zijn dat we heel blij zijn met het resultaat en de samenwerking met de Verbinding!”

    Familie Flipse