Ga naar de inhoud

Beplantingsplan tuin Duinvilla

    Voor Duinvilla Aan de Zee in Zoutelande heb ik een beplantingsplan gemaakt. Deze prachtige tuin, ligt pal aan de duinen. Tuinen zo dicht aan de duinen vragen om speciale planten. Planten die tegen de zoute zeewind kunnen en het op kleigrond goed doen. De bed & breakfast is het hele jaar geopend voor gasten. De beplanting is daarom ook zo uitgezocht dat er altijd iets te zien is. 

    Op deze plek onder aan de duinen is ’t een hele uitdaging om een mooie tuin aan te leggen. Vaak veel wind met als extraatje zand en zout. Samen met Ellen gezocht naar passende beplanting wat “hufterproof” is. Dat is heel goed gelukt! Elke dag krijgen we van gasten complimentjes over de schitterende tuin. De tuin is zo ingericht dat er in elk jaargetijde wat nieuws te zien is. Kleuren passen goed bij elkaar en de afwisseling van bloei en verschillende soorten planten is goed op elkaar afgestemd. Zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat!

    – Ilona Lievense